Herhaalrecepten via internet – Lissese Apotheek – Lisse

Lissese Apotheek

Koninginneweg 87 2161 ZB Lisse Tel:0252 411 850

Herhaalrecepten via internet

Herhaalrecepten vraagt u het makkelijkste aan via Mijngezondheid.net

Met MijnGezondheid.net kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week online zorgzaken regelen bij uw apotheek. Zo kunt u bijvoorbeeld uw herhaalmedicatie bestellen, een actueel medicatie overzicht printen of een beveiligd bericht sturen naar de apotheek.

Klik hier om meteen in te loggen in uw persoonlijke dossier. Het enige wat u nodig heeft is een DigiD inlog. MijnGezondheid.net is te gebruiken als webpagina en als app in de Google Playstore of Apple Appstore!

Wenst u meer informatie of uitleg over MijnGezondheid.net? Klik dan hier

U kunt zich ook aanmelden voor de herhaalservice. Wij vragen dan elke 3 maanden de recepten voor uw chronische herhaalmedicatie aan en sturen u een bericht wanneer deze klaarstaat om op te halen uit de automaat of aan de balie. Klik hier om u direct aan te melden of wanneer u meer informatie wenst.

 

Indien u geen gebruik wenst te maken van de bovenstaande opties heeft u ook de mogelijkheid om onderstaand formulier in te vullen.

1. U heeft een tegoed wat op het etiket van het doosje vermeld staat.

Heeft u van de apotheek een tegoed wat op het etiket van uw doosje vermeld staat, dan kunt u terecht op deze pagina. Hier kunt u uw gegevens en de recept gegevens invullen. Het receptnummer van uw herhaling staat aangegeven op het etiket van de apotheek. U kunt een “X” invullen indien u het receptnummer niet kunt vinden.

2. U heeft geen tegoed meer op het etiket van het doosje, maar u wilt wél uw chronische geneesmiddelen herhalen.

Voor het aanvragen van nieuwe herhaalrecepten bij huisartsenpraktijk de Gele Lis, huisartsenpraktijk Oranje Nassau, huisartsenpraktijk Derks en huisartsenpraktijk Poelpolder, kunt u tevens gebruik maken van deze pagina.

U kunt hier gebruik van maken voor al uw chronische medicatie die via de huisarts loopt, behalve slaapmedicatie, opiaten en middelen die zo nodig gebruikt dienen te worden. Twijfelt u of het bij ons aangevraagd kan worden? Vul dan alsnog het formulier in en wij sturen indien van toepassing uw aanvraag door naar uw huisarts.

Let op: Om er voor te zorgen dat we uw recept kunnen aanvragen bij uw huisarts, uw geneesmiddelen kunnen bestellen en gereed maken voor aflevering vragen we u de medicatie 2 werkdagen van tevoren aan te vragen. U ontvangt van ons opnieuw een e-mail bericht op het moment dat de geneesmiddelen gereed staan om op te halen. Heeft u met spoed herhaalmedicatie nodig? Neem dan direct contact op met de apotheek of kom langs.

Stap 1 van 5
Persoonsgegevens

Geboortedatum
Geslacht

Stap 2 van 5
Adresgegevens

Vul als volgt in: 1234AB.
Vul als volgt in: 0123456789.
Vul als volgt in: naam@domein.nl

Stap 3 van 5
Herhaalrecepten toevoegen

Medicijn (1)

Stap 4 van 5
Opmerkingen

Stap 5 van 5
Samenvatting

Persoonsgegevens

Achternaam
Tussenvoegsel
Voorletters
Voornaam
Geboortedatum
--
Geslacht

Adresgegevens

Straatnaam en Huisnummer
 
Toevoeging
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Mobiel nummer
E-mailadres
Land
Toestemming gebruik n.a.w. gegevens t.b.v. inplannen afspraak

Herhaalrecepten gegevens

Naam
Sterkte
Receptnummer
Receptdatum
Arts/Voorschrijver

Opmerkingen

Belangrijke gegevens of opmerkingen

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Aanvraag versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord