Samenwerking in de wijk – Lissese Apotheek – Lisse

Lissese Apotheek

Koninginneweg 87 2161 ZB Lisse Tel:0252 411 850

Samenwerking in de wijk

Wijksamenwerkingsverband Lisse

In Lisse wordt door verschillende zorgprofessionals dagelijks hard gewerkt aan een gezond en vitaal Lisse. Dat doen we niet alleen maar met elkaar. Het doel van het wijksamenwerkingsverband is dat we bestaande samenwerkingsverbanden intensiveren en nieuwe samenwerkingsverbanden creëren. Hiervoor slaan de zorgverleners de handen ineen.

Zorgverleners zoals onder andere huisartsen, diëtisten, fysio- en oefentherapeuten, apothekers, thuiszorg evenals maatschappelijke hulpverleners, medewerkers van jeugdgezondheidszorg, eerstelijnspsychologen en medewerkers uit de thuiszorg en verzorgingshuizen kunnen deel uitmaken van een wijksamenwerkingsverband. De samenwerking is vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst. De hulpverleners en praktijken die deze overeenkomst hebben getekend, staan ook op deze website vermeld. Wijksamenwerkingsverband korten we verder af tot WSV.

Het doel van de website is om snel inzicht te geven in wat wijksamenwerkingsverband Lisse te bieden heeft. Deze website is bedoeld voor zowel zorgverleners als cliënten die gebruik maken van deze zorg. U kunt de website bezoeken door op de volgende link te klikken: https://www.stichting-wsvlisse.nl/